Uw bedrijfsterrein vormt het visitekaartje van uw bedrijf.
U kunt slechts eenmaal een eerste indruk maken voor nieuwe bezoekers.

Een goede parkeergelegenheid. Schaduw voor geparkeerde auto's, goede afwatering en nog veel meer bepalen die eerste indruk.

BT Hovenier

Aanleg bedrijfstuin of - terrein

Bij de inrichting van bedrijfsterreinen komen vaak dezelfde aandachtspunten naar voren. Onderstaand zijn de verschillende aandachtspagina's vermeld. U kunt door op een aandachtsveld te klikken direct naar de desbetreffende pagina gaan. Bij de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein kunnen er natuurlijk meer punten van aandacht zijn welke we graag in een vrijblijvend gesprek met u willen bespreken.

Afwatering
Hekwerken en poorten
Fietsenstallingen
Pauzeplekken
Terreinmeubilair
Verharding

Bedrijfsterrein in onderhoud bij BT hoveniers

Uw bedrijfsterrein


Bedrijfsterreinen zijn er in verschillende soorten en maten, van kantoorvilla tot opslag terrein. Wat deze terreinen met elkaar gemeen hebben is dat allemaal deze een indruk geven van uw bedrijf. Bij een kantoorvilla speelt representativiteit een grotere rol dan voor een opslagterrein, doch voor beide geldt dat de staat van onderhoud duidelijk zichtbaar is voor uw personeel en zeker voor uw bezoeker.

En u weet dat u slechts eenmaal een eerste indruk kan maken. Als uw bezoeker uit zijn auto stapt in een waterplas, of dat het onkruid een halve meter hoog staat in de beplanting of op de straat, dan staat u direct op achterstand. De inrichting van een bedrijfsterrein bestaat uit vele facetten, van hekwerken en toegangspoorten, verharding, verlichting, beplanting etc...  

BT hoveniers maakt het totaalplan, voert uit, coördineert en staat niet alleen borg voor een goede terreinaanleg maar ook voor het opvolgende onderhoud. Hierdoor heeft u slechts één aanspreekpunt wat weer tijdwinst voor u oplevert.

 

Een nieuw bedrijfsterrein?

Een nieuw bedrijfsterrein kan zijn dat u op een nieuwe locatie uw bedrijf gaat vestigen of gaat uitbreiden of dat uw huidige bedrijfsterrein gerenoveerd dient te worden.

Voor beide situaties dient er een plan van aanpak te komen.

Dit plan van aanpak begint met een vrijblijvend gesprek met BT hoveniers. In dit gesprek worden uw eisen en wensen geïnventariseerd. Op basis van deze inventarisatie gaan wij een inrichtingsplan voor u opstellen met daarbij een raming van de uitvoeringskosten.

Enkele aandachtspunten voor uw bedrijfsterrein

Voor de inrichting van een bedrijfsterrein kunt u denken aan de volgende aandachtspunten:

  • Parkeren het personeel en bezoekers parkeren graag onder een boom omdat deze schaduw geeft in zonnige jaargetijden en de auto niet zo heet is als deze een uur of wat buiten staat.
  • Verlichting een goed verlicht bedrijfsterrein is met name in de  winterperioden van belang om het gevoel van veiligheid te  vergroten.
  • Veligheid geeft u door een goed overzicht en toezicht op uw bedrijfsterrein, overzicht op de parkeerplaats of opslagterrein geeft een gevoel van veiligheid zowel voor het personeel als voor de bezoekers.
  • Pauzeplekken wat is er fijner om in de pauzes even lekker buiten te kunnen zitten als men de hele dag achter een bureau moet zitten. BT hoveniers maakt ook werkplekken voor buiten!

Vanzelfsprekend zijn er meer aandachtspunten die we graag met u doornemen in een nader vrijblijvend gesprek.
Onderhoud entree kantoorvilla door BT hoveniers
Bert Tijssen vertelt u graag meer, bel of mail voor een afspraak!

Klik hier om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen met tuintips, product- en bedrijfsnieuws.

TUINONTWERP

Stappenplan tuinontwerp
2D tuinontwerpen
3D tuinontwerpen

TUINAANLEG

Tuinaanleg particulieren
Tuinaanleg bedrijven
Tuinaanleg instelling

TUINONDERHOUD

Werkwijze tuinonderhoud
Tuinonderhoud particulier
Onderhoud vakantieservice

TUINSPECIALISTEN

Zwemvijvers
Beregening
Elektrische voorzieningen